Overslaan en naar de inhoud gaan
Sleutel
49ed201d-bf07-4d68-bd4c-32cc5aff373d
Klant
De Schutter
Projectnummer
21049
_verkoopsteam en projectleiders
Tevreden
_afspraken
Zoals verwacht, niet meer, niet minder
_technisch
Uiterst tevreden
_opvolging
Tevreden
_attitude
Uiterst tevreden
_familie en vrienden
Zeker
Vrije mededeling en opmerkingen
Ik ben heel tevreden met het geleverde werk. Ik woon nu in een nieuw appartement. De arbeiders zijn duidelijk vakmensen en doen hun werk grondig, netjes en zijn heel vriendelijk.
Deze nette en zorgvuldige manier van werken heeft ook de hinder voor mijn buren beperkt gehouden en dat apprecieer ik ten zeerste.

De communicatie kan soms beter. Als leek had ik soms vragen die, naar mijn gevoel, niet echt serieus leken genomen te worden. Wellicht terecht omdat de vragen die ik had al voorzien waren door jullie vaklui maar een duidelijke uitleg over hoe die problemen opgelost zouden worden ontbrak.

Ik heb voor Baeten-Van Es gekozen omdat jullie de volledige service aanbieden: loodgieterij, electriciteit, keuken, badkamer, schilderwerken, vloeren,... en zo de stress van het zoeken van vakmensen en het coördineren van de werken weg te nemen. Daar zijn jullie volledig in geslaagd.

De laatste facturen tonen aan dat de offerte (en bijkomende orders later) nauwelijks afwijken van de definitieve kostprijs (naar mijn berekening is er een meerkost van €750). Op een totaal bedrag van €112.380 is dat zeker acceptabel. Ook dat geeft vertrouwen om jullie firma aan te bevelen aan mensen die op zoek zijn naar een firma om een gehele of gedeeltelijke renovatie uit te voeren.

Samengevat: Jullie hebben goed werk geleverd en mijn complimenten aan alle vaklui die gewerkt hebben aan deze renovatie. Geef het door.